President Zumas beteende strider mot regeringens kampanj mot flera sexuella partners, och den inneboende Aids-risken för att ha oskyddad sex‘, sa id demokratiska allians ledare Helen Zille. Oberoende demokrat ledare Patricia de Lille anklagade Zuma för att inte ta sitt eget råd. ‚Han är den som alltid predikar ansvarsfullt sexuellt beteende, http://www.mediapark-wuppertal.de men det verkar som om han skickar ett meddelande som säger‘ Don ‚t gör som jag gör, gör som jag säger ‚, sade hon. Herr Zuma sägs vara fader till en tjej född den 8 oktober 2009 tre månader innan han gifte sig med Thobeka Madiba Zuma, 36, hans tredje fru. mediapark-wuppertalANC har vägrat för att ge detaljer som säger att det är en ‚privat fråga‘. kamagra kaufen ‚När det gäller inhlawulos afrikanska sedel verkar det som om det har blivit sorterat. Det är viktigt att vi respekterar detta bruk och att de två familjernas integritet bör respekteras, säger ANC-talesman Brian Sokutu, rapporterar den lokala tidningen. https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil Mr. Zuma har 19 barn med sina tre fruar och tidigare relationer men det är inte klara huruvida den här siffran innehåller den senaste babyen. Ms. Khoza arbetar för en bank.

kamagra
kamagra
kamagra apotheke
kamagra apotheke

Hennes pappa är en vän till Zuma och som ordförande för VM-organiseringskommittén är en av de mäktigaste männen i sydafrikansk fotboll. Khoza, vem är sex år yngre än presidenten, sägs vara missnöjd med Zumas förhållande till sin dotter. ANC kritiserade också oppositionspartierna för deras ‚opportunistiska‘ beteende. kamagra 100mg ‚Det är respektlöst att få politisk körsträcka ur en privat, personligt problem som har blivit sorterat.http://www.ars-animae.de Det är opportunistiskt för politiska partier att göra buller av detta ‚, säger Sokutu. Det här är inte första gången som presidentens sexuella liv har varit under strålkastaren.mediapark-wuppertal Under 2006 frikändesav våldtäkt, erkände Zuma att han hade gjort ett misstag genom att ha oskyddad sex med en kvinna som han visste var HIV-positiv. Hon var också dotter till en familjvän.

Men analytiker och observatörer varnar för att utredningen inte bör begränsas till påståenden och behöver titta på den bredare finansiella infrastrukturen i landet.Det kommer inte att bli en häxjakt‘, sa sociokommunal ekonomichef Nico Czypionka BBC News Online.Kommissionens bildande ’som svar på klamret‘ är den felaktiga utgångspunkten.http://www.ars-animae.de ‚Det är olämpligt‘, sa han. ‚Men nu har de gjort det, det kan väl vara konstruktivt av andra skäl än de som var avsedda.Påståenden om handlande på valutamarknaderna som utlöste kommissionens uppbyggnad kom från verkställande direktören för den sydafrikanska handelskammaren Kevin Wakeford. kamagra 100 Den snabba nedgången av randen, särskilt under säsongsperioden, har ingen ekonomisk logik till det,‘ berättade han för BBCs världsberättelse.mediapark-wuppertal Vi tror att de är flaggskeppspolitiken för den framväxande världen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.